Tässäkö on uusi Teräsmies? – James Gunnin Superman: Legacy -elokuvan roolitus on käynnissä

Lähteiden mukaan koekuvauksiin on edennyt ainakin kolme näyttelijää niin Supermanin kuin Lois Lanen rooliin.

9.6.2023 14:45

James Gunnin ohjaaman ja käsikirjoittaman Superman: Legacy -elokuvan ensi-ilta on vuoden 2025 heinäkuussa. Viimeisimmästä eli Zack Snyderin Superman-sovituksesta ei jatka yksikään näyttelijä, se koskee myös Henry Cavillia nimiroolissa ja Amy Adamsia Lois Lanena.

Tuotanto onkin hyvässä vauhdissa uusien näyttelijöiden etsimisen ja koe-esiintymisten puolesta, kertoo uutissivusto Deadline.

Tuotantoa lähellä oleva taho kertoo, että viittasankarin kaapua olisivat tässä vaiheessa sovittamassa Nicholas Hoult, David Corenswet ja Tom Brittney. Heistä tunnetuin on brittiläinen Hoult, joka on esiintynyt esimerkiksi elokuvissa The Menu, X-men-sarja ja Dome Karukosken Tolkien. Corenswet on nähty House of Cardsissa ja Brittney Grantchester-sarjassa.

Edelleen Deadlinen mukaan, Lois Lanen rooliin on tässä vaiheessa testeissä näyttelijät Emma Mackey, Rachel Brosnaha ja Phoebe Dynevor. Mackey on tuttu Sex Education -sarjasta, Brosnaha The Marvelous Mrs. Maisel -sarjasta sekä Dynevor Bridgerton-sarjasta.

Koekuvausvaiheeseen voi tulla vielä lisää näyttelijöitä, mitään ei olla lyöty vielä lukkoon. Näyttelijöiden etsiminen on vasta alkanut todenteolla, sillä Gunn on ollut kiireinen Guardians of the Galaxy vol. 3 -elokuvan markkinoinnissa.

Lähteiden mukaan arkkipahis Lex Luthor roolitetaan vasta, kun Supermanille ja Lois Lanelle on löydetty näyttelijät.

Lisää luettavaa