Näytätkö Shia LaBeoufilta? Ole varovainen, ettei sinulle käy kuten tälle tavikselle

Shia LaBeouf on näyttelijä, joka herättää vahvoja tunteita. Hänen tiedetään ärsyttäneen katsojia erityisesti Transformers- ja Indiana Jones -elokuvissa tekemillään rooleilla. Ilmeisesti pelkät kasvonpiirteet riittävät nostattamaan raivoa joidenkin LaBeouf-vihaajien mielessä.

Gothamist kertoo, että paljasjalkainen newyorkilainen Mario Licato joutui lauantaina kotikaupungissaan pahoinpitelyn uhriksi, koska hän näytti LaBeoufilta. Licato oli noussut metrosta Delancey Streetin asemalla ja oli juuri nousemassa aseman portaita ylös, kun vastaantulija iski häntä nyrkillä kasvoihin. Kaatuessaan portaita alas Licato kuuli hyökkääjän huutavan: ”Tämä siitä hyvästä, että näytät ihan Shia LaBeoufilta!”

Licato kaatui portaiden alapäähän ja menetti tajuntansa. Häntä ensimmäisenä auttamaan saapunut pariskunta vahvisti myöhemmin, että hän oli ennen tajuntansa menettämistä kuullut nyrkkisankarin sanat täysin oikein.

Ruhjeista huolimatta Licato suhtautuu asiaan huumorilla. Hän jakoi kuvan kasvoistaan Instagramissa saatetekstillä: ”Haluan kiittää sitä tyyppiä, joka päätti lyödä minua eilen illalla. ’Tein sen, koska näytät Shia LaBeoufilta.’ Nostit itsetuntoani, koska hän on kuuma.”

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Licato on sekoitettu kyseiseen näyttelijään. Omien sanojensa mukaan hänet on pysäytetty elämänsä aikana ainakin kymmenen kertaa New Yorkin kaduilla yhdennäköisyyden vuoksi. Pahoinpitelijää ei ole vielä saatu kiinni, mutta Gothamistin mukaan Licato haluaisi tietää, mikä häntä lyöneellä tyypillä on Shia LaBeoufia vastaan. Meinaan täytyyhän siinä jotain olla taustalla, jos pelkkä yhdennäköisyys riittää syyksi turpakeikkaan.

”Mitä Shia LaBeouf teki hänelle, joka sai hänet lyömään jotakuta joka näyttää häneltä? Veikö LaBeouf hänen tyttöystävänsä? Näkikö hän LaBeoufin viimeisimmän taideperformanssin?” Licato pohtii.

Kuva elokuvasta Indiana Jones ja Kristallikallon valtakunta.

Aiheeseen liittyvät jutut