”Teen sen v*tun stuntin” – stunt-koordinaattori sai tarpeekseen Reacher-tähdestä ja irtisanoutui

Stunt-koordinaattori piti tähteä liian holtittomana.

17.3.2024 00:01

Alan Ritchson kertoi Men’s Healthin haastattelussa kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään ja sen vaikutuksista hänen elämässään.

Reacher-sarjan päätähtenä tunnettu Ritchson sai 36-vuotiaana diagnoosin kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Siitä lähtien näyttelijä on opetellut hoitamaan ja tarkkailemaan oireita. Ritchson käy joka viikko psykiatrilla, ja lisäksi hänen vaimonsa sekä assistenttinsa osaavat tarkkailla oireita ja auttaa näyttelijää kontrolloimaan käytöstään.

Ritchsonin mukaan mielialahäiriön maniavaiheet tulevat esiin pääosin harmittomilla tavoilla, mutta töiden parissa mania saattaa osoittautua ongelmalliseksi. Maanisessa vaiheessa hänestä tulee pakkomielteinen tehdä asioita paremmin, jos hänestä tuntuu ettei jokin asia mennyt parhaalla mahdollisella tavalla.

Ritchson esimerkiksi kertoi, että Reacherin ensimmäisen tuotantokauden kuvauksissa sarjan stunt-koordinaattori piti häntä liian holtittomana ja koki ettei hän kuunnellut ohjeita. Stunt-koordinaattori ei halunnut Ritchsonin tekevän taistelukohtausta, mutta näyttelijä ei suostunut lähtemään kuvauksista.

”Totesin vain: ‘Teen sen v*tun stuntin.‘ Se oli maanista käytöstä”, Ritchson kuvaili.

Stunt-koordinaattori päätyi irtisanoutumaan ensimmäisen tuotantokauden jälkeen, mutta lopulta tämä suostui palaamaan sarjaan.

Reacherin kaksi ensimmäistä tuotantokautta löytyvät yksinoikeudella Prime Videon valikoimasta. Kolmatta tuotantokautta tehdään parasta aikaa.

Lähde: Men’s Health

Lisää luettavaa