Tekijä lupailee: Kulttisarjan viides kausi on menossa todella erilaiseen suuntaan

Alun perin kesken jäänyt, mutta valtavan kulttisuosion ansiosta uuden elämän saanut Arrested Development ei vähemmän kehutun neljännen kauden jälkeen ole vielä kuollut ja kuopattu.

Sarjan luoja Mitch Hurwitz on sanonut kirjoittavansa parhaillaan uusiksi viidennen kauden jaksoja, ja toivoo saavansa seuraavan kauden tehtyä ennen Yhdysvaltojen seuraavia presidentin vaaleja – oletettavasti erinäisiä Donald Trump -vitsejä varten.

Arrested Development on, mikäli suunnitelmat toteutuvat, menossa todella uusiin suuntiin seuraavan kautensa myötä, sillä Hurwitz sanoo vitoskauden olevan The Jinxin ja Making a Murdererin kaltainen murhamysteeri.

Vielä ei kuitenkaan ole varmaa, miten tekijät saavat kaikki tutut kasvot palaamaan viidenteen kauteen. Tämä oli monien mielestä myös neljännen kauden keskeinen ongelma – Bluthin perhettä kun ei Netflixin herättämässä kaudessa nähty yhdessä oikeastaan ollenkaan, mikä söi ison osan sarjan vetovoimasta ja dynamiikasta.

Aikatauluongelmien takia Hurwitz joutuu jatkuvasti kirjoittamaan jaksoja uusiksi. Eräässä aikaisemmassa käsisversiossa rakastetun George Sr:n oli tarkoitus tehdä itsestään nainen. Tämä idea kuitenkin kuopattiin, kun hahmoa näyttelevä Jeffrey Tambor sai kehutun roolinsa Amazonin Transparent-sarjassa.

Lähde: Deadline

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät jutut