The Boys: Diabolical näyttää yhtä pähkähullulta kuin emosarjansakin – katso uusi traileri!

Meininki näyttää oikein viihdyttävältä!

16.2.2022 22:30

Moni Amazon Prime Videon tilaaja varmasti odottelee veriroiskeisen The Boys -sarjan kolmannen kauden alkua jo kuin kuuta nousevaa. Pahimpiin vieroitusoireisiin on kuitenkin onneksi tarjolla helpotusta jo reilun parin viikon kuluttua. Sarjan ensimmäisen spin-offin, The Boys: Diabolicalin, ensimmäinen tuotantokausi julkaistaan suoratoistopalvelussa kokonaisuudessaan perjantaina 4. maaliskuuta.

Nyt tulevasta kahdeksanosaisesta animaatiosarjasta on julkaistu uusi traileri, joka esittelee tulevia juonikuvioita aiemmin julkaistuja klippejä paremmin. Ja voi pojat (pun intended) se lupaileekin viihdyttävää ja pähkähullua meininkiä – sarja näyttää istuvan sisällön tyyliltään emosarjansa luomaan universumiin oikein mainiosti.

Trailerilla vilahtelee paljon tuttuja hahmoja – esimerkiksi Homelander, Deep, Frenchie ja Terror-koira – eikä veriroiskeilta tai räjähdyksiltäkään vältytä. Mukana ääninäyttelijätiimissä on lukuisia tunnettuja nimiä kuten Andy Samberg, Giancarlo Esposito, Kumail Nanjiani, Simon Pegg, Michel Cera, Jason Isaacs ja Awkwafina.

Katsasta uutukainen traileri alta.

Lisää luettavaa