The Walking Deadin fanit raivona – sarjan tuottajien henki uhattuna

10.6.2013 18:15

The Walking Dead -zombisarjan menestyksellä on hintansa: vannoutuneet fanit ovat olleet niin käärmeissään sarjan hahmojen kuolemista, että tuottajat ovat saaneet osakseen peräti tappouhkauksia.

Poliisi Rick Grimesin (Andrew Lincoln) ja muiden ihmisselviytyjien kamppailu elintilasta zombien valtaamassa maailmassa on saanut innokkaan fanikunnan, jonka ajattelemattomat purkaukset päätyvät sosiaalisessa mediassa helposti julki.

Deadline raportoi The Walking Dead -sarjan tekijöiden keskustelutuokiosta, jossa sarjan tuottajiin kuuluva Gale Anne Hurd kertoi ammatin varjopuolesta. Kuinka ”hahmoihin kiintyneet fanit eivät erota tarinaa todesta”.

Tuottaja kuvailee sarjan hahmojen kuolemista suivaantuneiden katsojien reaktioita oikean surun vaiheiksi: ”Epäuskoa seuraa kiukku ja uhkaukset.”

Fanien höyryjä ehkä helpottaa positiivinen tieto samasta paneelista, sillä Hurd kertoo, että sarjan julkaisukanava AMC ei ole kertaakaan pyytänyt sensuroida sarjan tapahtumia.

Vuonna 2010 alkanut The Walking Dead -tv-sarja jatkuu tänä syksynä neljännen tuotantokauden jaksoin. Toivottavasti rauhallisemmissa merkeissä itse sarjan ulkopuolella.

Lähde: Deadline

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa