The Witcherin kakkoskausi on nyt yksi Netflixin kaikkien aikojen katsotuimmista sisällöistä – Top10 elää jälleen

Katsojat ovat heitelleet Noiturille rutkasti kolik- siis katselutunteja.

12.1.2022 16:30

Puolalaisen Andrzej Sapkowskin menestyskirjoihin perustuva Netflix-sarja The Witcher palasi pitkän hiatuksen jälkeen toiselle tuotantokaudelleen 17. joulukuuta 2021. Tuoreimpien katsojalukujen nojalla kyseinen kausi on noussut – odotetusti – suoratoistopalvelun kaikkien aikojen katsotuimpien sisältöjen kärkikastiin.

Englanninkielisten sarjojen listalla Henry Cavillin tähdittämän The Witcherin kakkoskausi löytyy tällä hetkellä sijalta kahdeksan 462,5 miljoonalla katselutunnilla. Sarjan ykköskausi on sijalla kolme reilulla 541 miljoonalla katselutunnilla. Mikäli myös muu kuin englanninkielinen sarjasisältö lasketaan mukaan, tippuvat molemmat kaudet kaksi sijaa alaspäin, mutta pysyvät silti edelleen Top10:ssä.

Netflix muutti viime marraskuussa sisältöjensä tilastointitavan kotitalouksien määrästä katsottuihin tunteihin. Määrät perustuvat ensimmäisten 28 päivän numeroihin. Tilastot on jaettu neljään kategoriaan: englanninkieliset sarjat, muunkieliset sarjat, englanninkieliset elokuvat, muunkieliset elokuvat. Viikoittain päivitettäviä lukuja voi käydä seuraamassa kätevästi suoratoistopalvelun omalla Netflix Top10 -sivustolla.

The Witcherin kaksi ensimmäistä kautta ovat katsottavissa Netflixissä nyt; kauhufantasia pitää parhallaan Suomen listasijaa kaksi. Tänä vuonna ensi-iltansa tulee saamaan myös esiosasarja The Witcher: Blood Origin. Emosarjan kolmas kausi on myös varmistettu ja se aloittaa tuotantonsa maaliskuussa.

Alla virallinen traileri.

Lisää luettavaa