Tiesitkö miten paljon Keanu Reevesin elämässä on ollut draamaa? Antanut suuren osan rahoistaan pois

Elämä on todellakin koulinut.

Keanu Reeves on tunnettu ja pidetty Hollywood-tähti. Hänen tarinaansa kuuluu kuitenkin paljon surkeutta ja draamaa tähtiloiston lisäksi.

Hänen vanhempansa erosivat, kun Reeves oli vasta kolmevuotias. Isäänsä hän menetti yhteyden.

Koulussa hän kärsi lukihäiriöstä ja joutui lopettamaan sen kesken. 23-vuotiaana Reevesin paras ystävä ja lahjakas, lupaava näyttelijä River Phoenix kuoli huumeiden yliannostukseen.

Vuonna 1998 Reeves rakastui naiseen nimeltään Jennifer Syme. Vuotta myöhemmin hän tuli raskaaksi, mutta vauva menehtyi kahdeksan kuukauden iässä. Niin kuin tässä ei olisi jo tarpeeksi, myös Syme kuoli kaksi vuotta myöhemmin auto-onnettomuudessa.

Tiettävästi kaikki nämä vaikeudet ovat antaneet hiukan massasta poikkeavan katsantokannan elämään. Reeves tunnetaankin mukavana ja reiluna miehenä, joka kulkee metrolla kansan seassa, eikä epäröi luovuttaa paikkaansa mikäli sille on tarvetta.

Matrix-elokuvista hän tienasi hurjat 114 miljoonaa dollaria, mutta hän antoi niistä 80 miljoonaa elokuvan parissa työskenneille henkilöille. Reevesin mielestä he tekivät hienoa työtä, eikä elokuvat olisi olleet niin hyviä ilman heitä.

Paholaisen asianaja -elokuvassa hän puolestaan luopui suuresta osasta palkkiotaan, jotta Al Pacino saatiin palkattua. Reevesin mielestä Pacino oli paras valinta elokuvan pahiksen rooliin, eikä elokuvasta olisi tullut hyvää ilman häntä.

Reevesillä on myös tapana yrittää muistaa kaikkien kuvausryhmän jäsenten nimet. Hän väitetysti tervehtii kaikkia ja todella tarkoittaa sitä.

Viime vuosina Reeves on taas päässyt nauttimaan menestyksestä, sillä John Wick -elokuvasarja on saavuttanut suuren suosion.

Alla video tähden herrasmiehen elkeistä metrossa.

YouTube video

Lähde: Movie Pilot