Tiesitkö näitä jännittäviä Bond-faktoja Daniel Craigista? Ja tulevasta No Time to Die -elokuvasta

Budjetti on ainakin kohdallaan.

No Time to Die -elokuva on tulossa huhtikuussa elokuvateattereihin. Odotusta voisikin lievittää pienellä trivialistauksella Daniel Craigista ja tulevasta leffasta.

1. Tiettävästi tuleva No Time to Die ei perustu mihinkään Ian Flemingin aiempaan Bond-teokseen.

2. Daniel Craigista tulee huhtikuisen leffan myötä kolmanneksi vanhimpana Bondia näytellyt henkilö. Roger Moore teki 007 ja kuolemankatse (1985) -elokuvan 57-vuotiaana ja Sean Connery Älä kieltäydy kahdesti (1983) -leffan 53-vuotiaana. Craig on tulevassa Bondissa 51-vuotias.

3. Craig on tehnyt No Time to Diehin vähemmän stuntteja kuin normaalisti. Syynä on hänen ikänsä ja loukkantuminen Spectren (2015) kuvauksissa. Tiettävästi kyseinen polvivamma vaivaa häntä edelleen.

4. No Time to Die on Craigin viides ja viimeinen kerta Bondina. Hän on tähän mennessä pitkäaikaisin Bond-näyttelijä. Roger Moore teki kuitenkin seitsemän elokuvaa ja Sean Connery kuusi. Connery teki niin ikään seitsemän, jos epävirallinen Bond-elokuva Älä kieltäydy kahdesti (1983) lasketaan mukaan.

5. No Time to Dien ohjaaja Cary Fukunaga on ensimmäinen yhdysvaltalainen ohjaaja, joka on tehnyt (virallisen) Bond-elokuvan.

6. No Time to Die on ensimmäinen Bond-leffa, jossa Bond on – ainakin elokuvan alussa – eläkkeellä.

7. Elokuva on 250 miljoonan budjetillaan kaikkien aikojen kallein 007-leffa.

Lähde: IMDb