Tietovuoto paljastaa: Lego elokuvan tekijät kutsuttu pelastamaan Spider-Man-elokuvasarja

Mahdollisesti Pohjois-Korean tilaaman tietomurron kohteeksi joutuneen Sonyn sähköpostikeskusteluista ja muista salaisista kansioista on löytynyt yhtä ja toista tietoa studion tulevaisuuden suunnitelmista aina Adam Sandler -vihaan asti.

Yksi mielenkiintoinen löytö on Spider-Man-sarjansa kanssa kamppailevan studion yritys saada hahmo jälleen parrasvaloihin ja lippuluukkujen kuninkaaksi. Wall Street Journalin mukaan Sony on ryhtynyt kehittelemään animaationa tehtävää Hämähäkkimies-elokuvaa, josta vastaisivat Lego elokuvalla timanttia tehneet Phil Lord ja Chris Miller.

Elokuva olisi ohjaajakaksikon tyyliin sopivasti puhdasta komediaa, jota Lord ja Miller ovat tehneet onnistuneesti Sonylle aiemminkin: Cloudy With a Chance of Meatballs, 21 Jump Street ja 22 Jump Street ovat kaikki Sonyn suojissa toteutettuja.

Tiedon mukaan studio on myös keskustellut mahdollisuudesta palauttaa Hämähäkkimiehen oikeudet takaisin Marvelille, tai ainakin antaa Marvelille mahdollisuuden käyttää supersankaria tulevissa elokuvissaan. Sony on myös yrittänyt kalastella Sam Raimia takaisin ohjaajaksi tai tuottajaksi tuleviin Spider-Man-elokuviin saadakseen ihmisten uskon sarjaan palaamaan.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut