Tiger King -sarjassa nähty kiisti keskeisen väitteen – ja sanoi vihaavansa Joe Exoticia

Spoilereita Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes -sarjasta.

Netflixin dokumentaarinen Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes -sarja on herättänyt paljon mielenkiintoa maailmalla. Kerroimme aiemmin, että jopa Donald Trump joutui kommentoimaan Exoticin kohtaloa.

Sarjassa nähty Allen Glover on nyt kommentoinut sarjassa esitettyjä väitteitä. Tiettävästi eläintarhan omistaja Joe Exotic palkkasi Allenin murhaamaan eläinaktivisti Carole Baskinin. Allen kuitenkin väittää nyt, ettei hänellä ollut aikomusta vahingoittaa Baskinia.

Sen sijaan Allen sanoo ottaneensa Exoticin palkkamurhaa varten maksamat rahat päästäkseen pois.

– Työskentelin Joen kanssa siihen aikaan, enkä enää kestänyt häntä. Halusin vain päästä pois sieltä ja takaisin Etelä-Carolinaan, Allen väitti.

– Minun täytyi saada Joe uskomaan, että halusin tappaa Carolinen saadakseni rahat, jotta voisin päästä pois sieltä, Allen jatkoi.

Sarjan mukaan Exotic antoi Allenille 3000 dollaria ja ohjeisti häntä matkustamaan Tampaan, Floridaan tappamaan Baskin. Allen matkustikin Floridaan, mutta omien sanojensa mukaan hän ei mennyt lähellekään Baskinia – sen sijaan hän ”juhli sekä osti huumeita ja naisia” Exoticin maksamilla rahoilla.

– Ainut suunnitelmani oli puristaa jokainen mahdollinen penni Joelta. Vihasin sitä tyyppiä, Allen julisti.

Hän sanoi myös harkinneensa, että olisi kertonut Exoticin murhasuunnitelmista Baskinille. Allen kuitenkin ajatteli, että voisi joutua silloin itsekin vankilaan, joten hän ei halunnut sekaantua asiaan.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät jutut