Titanic-tähti Kate Winslet sai palautetta lavastajalta: ”Turpa v***u kiinni!”

Steve Jobs.

Näyttelijä Kate Winslet tunnetaan suuren yleisön keskuudessa parhaiten Titanic-roolistaan Leonardo DiCaprion kanssa. Tähti on sen jälkeen pystynyt säilyttämään elokuvatähden asemansa jo pari vuosikymmentä, joten hänen kasvonsa pitäisi olla tutut kaikille, jotka ovat vähänkin katsoneet elokuvia.

Huolimatta statuksestaan hän on pitänyt jalkansa maan pinnalla, mutta joutui tällä kertaa myöntämään, että valitti liian helposti. Winslet kertoi Esquire U.K. -julkaisulle, miten pitkät kuvaussessiot hänen viimeisimmässä elokuvassaaan, Steve Jobsissa sai hänet valittamaan pitkiä työaikoja:

– Muistan sanoneeni ääneen: ”Luoja, olen niin hajalla.” Sen jälkeen lavastuksesta vastaava nainen, jonka tunsin myös muutamalta aiemmalta keikalta sanoi: ”Kulta, me olemme täällä paljon pidempään kuin sinä. Joten pidä vittu turpasi kiinni.” En voinut kuin vastata: ”Voi hyvä luoja, sinä kyllä olet niin oikeassa.”

Ei ole mitenkään yllättävää, että tähtistatuksella varustetut näyttelijät unohtavat pitkää päivää puurtavat työntekijät ympärillään, mutta Winsletin eduksi todettakoon hänen kykynsä ottaa vastaan näinkin rankkaa palautetta – diivailun sijaan.

Kuva: Steve Jobs

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut