Toimintaleffan odotetusta jatko-osasta tehtiin paljastuksia – räiskintää tulee olemaan tuplamäärä verrattuna ensimmäiseen

John Wickin jatko-osa tulee nostamaan panoksia toiminnan suhteen, kertoo ohjaaja.

John Wick: Chapter 2 -nimisessä jatko-osassa Keanu Reeves uusii roolinsa taitavana palkkamurhaajana. Ensimmäisen osan puikoissa oli ohjaajaduo Chad Stahelski ja David Leitch, mutta toisen osan ohjauksesta vastaa Stahelski yksin.

Stahelski kävi juttelemassa Entertainment Weeklyn kanssa odotetusta jatko-osasta.

Ohjaajan mukaan tällä kertaa Wick joutuu käsittelemään ensimmäisen osan tapahtumien seuraamuksia, kun miehen tekemät ruumiskasat palaavat vainoamaan häntä.

Toimintafanien kannattaa odottaa jatko-osaa kieli pitkällä. Stahelski kertoo, että räiskimisen ja rytinän määrä on tuplattu.

– Sanoisin, että meillä on tuplasti toimintaa ensimmäiseen elokuvaan verrattuna. Me nostimme täyden pykälän ylöspäin – ainakin autoilla tehtävissä jutuissa. Suuren osan elokuvan alussa nähtävästä autotakaa-ajokohtauksesta Keanu ajaa itse, mikä on vaikuttavaa, Stahelski kertoo.

Stahelskin mukaan jatko-osa tulee myös laajentamaan ensimmäisessä elokuvassa nähtyjä elementtejä. Esimerkiksi ensimmäisessä osassa näytettyä mysteeristä hotellia, jota alamaailman tyypit ja palkkamurhaajat käyttivät turvapaikkanaan, tullaan näkemään enemmän jatko-osassa.

Koko John Wickin maailmaa tullaan avaamaan myös toisessa osassa laajemmin.

– Minkälaista on elää tämänkaltaisessa maailmassa? Sitä halusimme todella laajentaa, Stahelski totesi.

– Suurin viehätys elokuvantekemisessä on universumin, maailman ja eskapismin luominen. Siihen olemme keskittyneet ja toivomme sen tulevan esille toisessa elokuvassa, Stahelski summasi.

John Wick: Chapter 2 saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa helmikuussa 2017. Suomen ensi-illasta ei ole vielä tietoa.

Lähde: Entertainment Weekly

Aiheeseen liittyvät elokuvat