Tom Cruise jättämässä skientologian? Tyttärestä tulossa ongelma

Skientologian kenties tunnetuin kasvo Tom Cruise aikoo mahdollisesti jättää skientologian. Syynä on hänen tyttärensä Suri, jota tähti ei ole nähnyt kasvokkain kahteen vuoteen.

Cruise oli vastikään keskustellut puhelimessa tyttärensä kanssa, kun Suri oli kertonut isälleen, miten oli ollut balettiharjoituksissa ja kuinka hän rakastaa sitä.

Näyttelijä oli väitetysti saanut keskustelun aikana jonkinlaisen herätyksen tajutessaan, ettei ole koskaan edes nähnyt tyttärensä tanssivan balettia. Cruise pelkääkin, ettei näe tyttärensä kasvavan, eikä tilannetta auta edes säännölliset videopuhelut.

Skientologit ovat lisäksi mahdollisesti julistamassa Cruisen tytärtä ei-toivotuksi henkilöksi (skientologien ”suppressive person”), joka tarkoittaisi sitä, että kaikkien skientologien tulee katkaista välit leiman otsaansa saaneeseen henkilöön. Tämä tarkoittaisi sitä, ettei näyttelijätähti saisi pitää enää yhteyttä tyttäreensä.

Lähteiden mukaan Cruise olisi lopultakin laittamassa tyttärensä uskontonsa edelle. Tiettävästi tähden keskustelut tyttärensä kanssa ovat enenevissä määrin kehittymässä suuntaan, jossa tytär pitää isäänsä vieraana henkilönä.

Lähde: Esquire

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut