Tom Hardy: ”Mad Maxin kuvaukset olivat kuin yrittäisi paimentaa kissalaumaa”

37-vuotias Tom Hardy tähdittää viiden tähden post-apokalyptistä Mad Max: Fury Roadia Chalize Theronin, Zoë Kravitzin ja Nicholas Houltin kanssa. Hardy puhui hiljattain Colliderin kanssa leffan kuvauksista.

Hardyn mukaan George Millerillä oli käsissään melko rankka tehtävä, kun ohjaaja yritti ohjastaa näyttelijöitä Namibiassa ja Australiassa tehdyissä kuvauksissa: ”Kaikki mikä oli Georgen [Miller] 300-sivuisessa sarjakuvakäsikirjoituksessa päätyi myös kuva kuvalta elokuvaan, mutta paljon eläväisempänä ja dynaamisempana kuin miten se oli piirretty.”

”Vasta leffan nähtyäni ymmärsin mitä George yritti meille kertoa. Emme vain pystyneet ymmärtämään hänen näkemystään – se oli kuin olisi yrittänyt paimentaa kissalaumaa. Hän yritti selittää meille väriä, jota emme ole edes vielä nähneet. Yritimme ymmärtää, mutta emme mitenkään voineet tajuta kaikkea sitä”, näyttelijäkomistus kertoo.

”Vain” 150 miljoonan budjetilla tehty Mad Max oli logistinen painajainen: ”Olimme kaukana niin Los Angelesista kuin Australian tukikohdastamme. Namibia on tasan puolivälissä kummastakin, keskellä hiekka-aavikkoa. Ei ollut helppoa toimittaa tavaraa sinne tai pois. Oli todella surrealistista nähdä tämä armeijatyylinen sotaretki keskellä ei-mitään. Se oli kuin jonkinlainen omituinen festivaali: hullujen stunttien, väkivallan ja surrealismin orkestraatio”, Hardy kuvailee kokemustaan kuvauksissa.

Lähde: Film-news.co.uk

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut