Törkykaksikon paluu – ysärihöröttäjille luvassa reboot-käsittely

Nämä naamat palaavat ruutuihin.

2.7.2020 07:01

Aikoinaan musiikkivideoiden suurena esitysareenana tunnetun MTV:n ärsyttäväksikin koettu hahmopari on tulossa takaisin. Kyseessä ovat piirretyt Beavis ja Butt-Head, joiden tunnusmerkkejä ovat näsäviisas höröttely ja hintelä olemus, mikä oli eittämättä rankan sohvaperunailun seurausta.

Kaksikon valtakausi kesti vuodesta 1993 vuoteen 1997. Nimeään kantaneen tv-sarjan lisäksi animaatiohahmot seikkailivat vuonna 1996 leffassa Beavis and Butt-Head Do America. Parivaljakon paluuta valmistelee nyt piirrospoikien isä, eli sarjan luoja Mike Judge.

Judge on tehnyt viimeksi koomista IT-nörttisarjaa Silicon Valley, mutta tämä katsojasuosikki sai päätöksensä viime vuonna. Myös Kukkulan kuningas -animaatiosarjaa vuoteen 2010 kirjoittanut monitoimimies aikoo antaa Beavisille ja Butt-Headille reboot-käsittelyn. Ennakkoon uudesta projektista on kerrottu sen verran, että sarja sijoittuu nykyaikaan ja että sen on tarkoitus herättää kiinnostusta sekä hahmojen vanhoissa faneissa että näiden lapsissa. Uuteen alkuun tähdätään kahden tuotantokauden voimin, jotka julkaistaan tuoreeltaan amerikkalaisella Comedy Centralilla.

Lähde: Collider

Lisää luettavaa