Troll Hunter -ohjaaja metsästää seuraavaksi demoneita

5.3.2012 15:22

The Troll Hunter – vaiettu salaisuus -elokuvalla mainetta saanut norjalaisohjaaja André Øvredal on pestattu Hollywood-elokuvan ohjaksiin. Jos nimi on enne, mahtipontisesti nimetty Carpe Demon: The Adventures Of A Demon-Hunting Soccer Mom ei voi olla huono jatko Øvredalin uralle.

Elokuva perustuu Julie Kennerin vuonna 2005 julkaistuun kirjaan, joka on saanut neljä jatko-osaa.

Tarinassa kotiäidin kulissin ottanut entinen demoninmetsästäjä, Kate Connor, joutuu tarttumaan demonia sarvista, kun uuden kotikaupungin rauha järkkyy alamaailman olentojen kuhistessa esiin. Paljon siis aikuistunutta, piilottelevaa Buffya muistuttava lähtökohta.

Myös kirjailijanimeä J.K. Beck käyttänyt Kenner on parhaillaan kirjoittamassa kotiäidin seikkailuihin kuudetta osaa, joten mahdollisuudet myös pitkälle elokuvasaagalle ovat olemassa.

Käsikirjoitus on Dan ja Kevin Hagemanin alaa. Kaksikon kynästä on myös täksi vuodeksi kaavailtu Hotel Transylvania -animaatio.

Kirjan elokuvaoikeudet omistavalla 1942 Filmsillä on tekeillä myös uusintaversio Troll Hunterista, ei siis ihme, että Øvredalin nimi on tullut humoristisen kauhuelokuvan yhteydessä esiin.

Kuva The Troll Hunterista (2010).

Lähde: Moviehole.net

Lisää luettavaa