Tuleeko Ewan McGregorista Marvelin uusi supersankari? Keanu Reeves paljastaa omat epäilyksensä roolista

Joaquin Phoenixin kieltäydyttyä Marvelin Doctor Strange -viitasta, on uutisia seuraavasta valinnasta saanut odotella pari viikkoa. Badass Digestin mukaan studio olisi kuitenkin nyt löytänyt seuraavan tähden, jolle heiluttaa pitkää sopimusta supersankariksi.

Ewan McGregorin sanotaan valmistautuvan rooliin ja tekevän taustatyötä sitä varten, ja studiolla on silmänsä tähdessä. Marvel ei kuitenkaan halua vain yhden elokuvan näyttelijää, vaan tekee tunnetusti pitkäkestoisia sopimuksia, jotka vaativat näyttelijöiltä sitoutumista useampaan elokuvaa, mikä tarkoittaa mahdollista vuosien taakkaa – ison palkkapussin lisäksi tietenkin.

Tohtori Oudon rooliin aiemmin huhuiltu Keanu Reeves on sanonut epäilleensä niin pitkään sopimukseen tarttumista. ”Olisinko hyvä siinä? Olisinko oikea siihen rooliin?”, pohtii Reeves Colliderille antamassaan haastattelussa. ”Käytännön syistä idea pitkäkestoisesta sopimuksesta on vähän niin ja näin, koska haluat olla varma, että materiaali on tietyn tasoista, siis hyvää tai erinomaista”, Reeves jatkaa.

Matrix-näyttelijä sanoo myös, että supersankarielokuvat tarvitsevat ohjaajan, jonka hän uskoo pystyvän tuomaan kankaalle oman visionsa. Reevesille tärkeää on tehdä elokuvan sen tekemisen takia, ja yrittää varmistaa, että siinä on jotain erikoista.

Variety on lisännyt Doctor Strange -huhymyllyyn myös Jake Gyllenhaalin, Oscar Isaacin ja Matthew McConaugheyn, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että lähes jokaista kuumaa näyttelijää povaillaan tähteä kaipaavaan rooliin.

Doctor Strangen ensi-ilta on 8.7.2016.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut