Tuleva King Kong -elokuva ei ole projektin jättäneen studion mielestä tarpeeksi kasassa

Universalin ja Legendary Picturesin viisivuotiseksi tarkoitettu suhde alkaa jo nyt rakoilla.

The Hollywood Reporter kirjoittaa studioiden välisistä ongelmista ja erimielisyyksistä, joiden takia muun muassa Guillermo Del Toron Pacifin Rim 2 on laitettu hyllylle ”määrittelemättömäksi ajaksi”. Universalin mielestä Pacific Rim ei ollut tarpeeksi iso hitti, jotta jatko-osan tekeminen olisi kannattavaa.

Toiseksi ongelmaksi on muodostunut Kong: Skull Island -elokuva, jonka budjetti on jo nyt yli 125 miljoonaa dollaria. Viime viikolla Warner Brosille siirtynyt projekti ei Universalin pomojen mielestä ollut tarpeeksi kasassa, jotta King Kong kannattaisi tuoda takaisin – eikä ainakaan tarpeeksi mietitty, jotta King Kong ja Godzilla voitaisiin lyödä samaan elokuvaan.

Legendaryn itsevarma Thomas Tull on kuitenkin sitä mieltä, että he tulevat keksimään ratkaisun, jolla jättimäiseen Godzillaan verrattuna pieni King Kong voi hyvinkin kohdata japanilaisen hirviön taistelussa ja lopulta kääntyä tämän puolelle. Legendaryn tarkoituksena onkin yhdistää Godzilla- ja King Kong -universumit jo Kong: Skull Island -elokuvassa.

Nähtäväksi jää, miten tämä kaikki tapahtuu.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut