Tuleva The Walking Dead -spin-off paljasti näyttelijäkiinnityksensä – Terry Crews liittyy zombiejahtiin

Uusi antologiasarja starttaa ensi kesänä.

4.2.2022 19:00

Pitkään jatkunut kauhudraama The Walking Dead on saamassa lisää jatkoa, kun uusi spin-off-sarja Tales of the Walking Dead pyörähtää käyntiin tulevana kesänä. Nyt sarjan tiimoilta on julkaistu lisätietoja liittyen sen näyttelijävalintoihin.

Antologiamallisen sarjan uusiksi näyttelijöiksi on vahvistettu Terry Crews (Brooklyn 99), Anthony Edwards (Top Gun, Zodiac, Teho-osasto), Parker Posey (Scream 3), Poppy Liu (Hacks) ja Jillian Bell (Godmothered). Tarkempia tietoja tähtien rooleista ei vielä ole tiedossa.

Tales of the Walking Dead laajentaa elävien kuolleiden universumia sekä alkuperäissarjasta tuttujen hahmojen että täysin uusien tuttavuuksien näkökulmista. Sarja on kolmas alkuperäistapauksen spin-off ja liittyy siis Fear the Walking Deadin ja The Walking Dead: World Beyondin joukkoon. Tiedossa on vielä myös ainakin yksi spin-off-sarja, joka keskittyy alkuperäissarjasta tuttuihin Daryliin (Norman Reedus) ja Caroliin (Melissa McBride).

Talesin luotsaajana toimiva Channing Powell kertoo tiimin panostaneen kovasti ”ainutlaatuisten, mielenkiintoisten ja yllättävien hahmojen luomiseen sekä uusien että vanhojen The Walking Dead -fanien iloksi”.

Alla traileri 21. helmikuuta jatkuvasta The Walking Deadin 11. kaudesta.

Lähde: TVLine

Lisää luettavaa