Tulevan Alien-elokuvan ohjaaja edellisestä leffastaan: ”Mokasin sen”

Alien 2:n tarinaa jatkavan tulevan Alien-elokuvan ohjaajaksi pestattu Neil Blomkamp on Uproxxin haastattelussa puhunut rehellisesti edellisestä elokuvastaan, Elysiumista.

Matt Damonin tähdittämä scifi-leffa oli onnistuneen District 9:n jälkeen erittäin odotettu tapaus, mutta ohjaaja myöntää, että jotain meni pieleen.

”Minusta tuntuu, että mokasin sen. Luulen, että loppujen lopuksi tarina ei ole se, mikä sen olisi pitänyt olla.”

Blomkamp sanoo yhä pitävänsä elokuvan konseptista, mutta myöntää, että muut asiat eivät vielä olleet valmiita.

”Rakastan sitä. Melkein haluaisin mennä takaisin ja tehdä sen kunnolla. Mutta luulen, että käsis ei vain ollut… En vain tehnyt siitä tarpeeksi hyvää elokuvaa, niin se vain on”, ohjaaja tilittää.

”Ongelmani on, että jään helposti kiinni konsepteihin ja ideoihin…. En ole kuten normaalit ihmiset siinä mielessä, että tarvitsen tarinaa jonkin asian ollakseen mielenkiintoinen. Konseptit ovat minulle aivan yhtä mielenkiintoisia kuin tarinatkin.”

Blomkamp myöntää myös, että tämä konsepteihin ja ideioihin takertuminen johtaa helposti siihen, että hän huomaa ohjaajana voineensa tehdä parempaa työtä.

Toivotaan, että ohjaaja on ottanut tästä oppia, sillä moni fanipoika lienee vihainen, mikäli tuleva Alien-elokuva on vain siisti konsepti ilman Ripleyn tarinaa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut