Tulevatko ne alkuperäiset Star Warsit muokkaamattomina versioina vai ei? Kathleen Kennedy antoi paljon puhuvan kommentin

Kirves kaivoon?

27.4.2017 19:31

Kauan sitten, tässä ihan omassa galaksissamme oli muokkaamaton alkuperäinen Star Wars -trilogia. Elokuvasaagan isä George Lucas päätti kuitenkin muokata niitä. Siitä lähtien monet fanit ovat odottaneet alkuperäisistä versioista uudelleenjulkaisua.

Viimeisimpien huhujen mukaan tänä vuonna vietettävän Star Wars -40-vuotisjuhlan kunniaksi olisi lopulta tulossa muokkaamattomat uudet julkaisut elokuvista. Asiaa kysyttiin Lucasfilmin nykyiseltä pomolta Kathleen Kennedyltä. Vastaus ei kuitenkaan ole kovinkaan rohkaiseva.

– En koskisi niihin, oletko tosissasi? Ne tulevat aina olemaan hänen (Lucasin), Kennedy pamautti nauraen.

Vaikuttaisi siltä, että Lucasin sana on tässä viimeinen, vaikka hän ei ole enää määräävässä asemassa Star Warsien suhteen. Minkäänlainen sopimuskaan ei estäisi alkuperäisen trilogian muokkaamattomien versioiden uudelleenjulkaisua.

Screen Rant -julkaisu arveli, että jonkun vielä korkeamman tahon kuin Kennedyn täytyy kiinnostua ajatuksesta, ennen kuin jotain tapahtuu.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa