Tuottaja selittelee odotetun sarjiselokuvan ohjaajan poistumista

Marvel-tuottaja Kevin Feigen aika mainostaessaan tulevaa Guardians of the Galaxy -elokuvaa on mennyt myös selitellessä, mitä tapahtui Ant-Manin ja ohjaaja Edgar Wrightin kanssa. Aiemmin tällä viikolla Feige puolusteli Peyton Reedin valintaa ohjaajaksi, vakuuttaen, että elokuva tulee olemaan paras mahdollinen versio.

Feige valotti myös kahdeksan vuotta ohjaajaksi kiinnitetyn Edgar Wrightin yllättävän poistumisen syitä. ”Istuimme pöydän ääreen ja älysimme, että homma ei toimi. Osa minusta toivoo, että olisimme älynneet sen jos aiemmin sinä kahdeksan vuoden aikana. Mutta parempi meille ja Edgraille, että älysimme sen, emmekä jatkaneet läpi tuotannon.” Feige myös vahvistaa tiedon, että Wright lähti, koska ei saanut vaikuttaa tarpeeksi elokuvan sisältöön. ”Marvel-elokuvat ovat vahvasti yhteistyöhön perustuvia, ja luullen, että ne ovat sitä enemmän kuin mihin hän oli tottunut. Ja kunnioitan sitä täysin.”

Wright lähti siis selkeästi taiteellisten erimielisyyksien vuoksi, koska olisi halunnut laittaa oman kädenjälkensä vahvemmin elokuvaan, Marvelin pitäessä kiinni omasta vaikutusvallastaan.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut