Turvamies pelasti Idris Elban hengen tuoreen elokuvan kuvauksissa

Beasts of No Nation -elokuvan tähti Idris Elba on paljastanut melkein kuolleensa kuvauksissa liukastuttuaan 30-metrisen vesiputouksen takana.

”Melkein kuolin… Me päätimme kuvata sellaisen vesiputouskohtauksen, jossa nämä lapsisotilaat kävelevät valtavan vesiputouksen takana. Ohjaaja Cary Fukunaga päätti kuvata sen ihan oikeasti. Menimme vesiputoukselle ja hahmoni seisoo siellä katsellen näiden lapsisotilaiden kävelevän ohi. Kun kohtausta valmisteltiin, stunttikoordinaattori sanoi, että ’kuunnelkaa kaikki, tämä on vesiputous, tuo on noin 30 metrin pudotus ja maa on liukasta, olkaa varovaisia!'”

Elba ei ilmeisesti ottanut varoitusta tosissaan, mutta onneksi hänellä oli suojelusenkeli matkassa.

”Laitoin jalkani yhdelle kivelle, jotta pystyin ottamaan rennosti, kun kohtausta valmisteltiin… Ja minä liukastuin. Otin kiinni jostain puusta – tai ei edes puusta, vaan oksasta. Ja se katkeaa ja tipun kirjaimellisesti lähes kaksi metriä ennen kuin turvamies nappaa minut.”

Elba sanoo Ghanassa kuvatun Beast of No Nationin kuvausten olleen elämänsä tuskaisimmat, mutta silti ”mahtava kokemus”. Ohjaaja Fukunaga kärsi kuvausten aikana malariasta, mutta selvisi ja jatkoi kuvaamista, jotta elokuva saatiin purkkiin.

Lähde: The Guardian

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut