Tuttu tähti saattaa palata viidenteen Pirates of the Caribbean -elokuvaan

Taru sormusten herrasta -elokuvista maailmanmaineeseen ponnahtanut Orlando Bloom on paljastanut, että saattaa palata merirosvojen maailmaan viidennessä Pirates of the Caribbean -seikkailussa. Bloomin hahmoa Will Turneria ei nähty sarjan neljännessä elokuvassa Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

Australiassa pidetyssä Oz Comic Con -tilaisuudessa Bloom kuitenkin kertoi, että on keskustellut paluusta sarjan pariin, ja on ajatukselle hyvin avoin. Näyttelijä myös hehkuttaa aiempia elokuvia ja etenkin vastanäyttelijäänsä Johnny Deppiä:

”Koko kokemus työskentelystä Johnnyn ja Gore Verbinskin kanssa oli uskomatonta… Yksi syy, miksi tartuin tilaisuuteen, oli Johnnyn mukana olo. Olin valtava Johnny Depp -fani nuorena, ja hänen kanssaan työskentely oli valtava lahja”, Bloom tunnustaa.

Bloomin ura ei ole megamenestyksiksi nousseiden fantasiaelokuvien jälkeen ollut kovinkaan nousujohteinen, joten halu palata piraattielokuvien pariin on ymmärrettävä.

Bloomin lisäksi myös Keith Richardsin ja Geoffrey Rushin on huhuttu palaavan seuraavaan merirosvoseikkailuun. Kolmessa ensimmäisessä elokuvassa näytellyt Keira Knightley ei kuitenkaan ole, ainakaan omien sanojensa mukaan, enää tulossa takaisin.

Pirates of the Caribbean 5:n ohjaavat mm. Bandidas ja Kon-Tiki -elokuvat luotsannut kaksikko Joachim Rønning ja Espen Sandberg.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut