Tykkäätkö westerneistä? Nämä huippuluokan länkkärit löytyvät Netflixistä

Katseluvinkkejä kotikaranteenia varten.

Nyt kun koronan takia joudutaan viettämään paljon aikaa kotioloissa, aikaa voi käyttää laatuelokuvien katsomiseen. Mikäli olet westernien ystävä, Netflixin valikoimasta löytyy muutama erittäin kova lännenelokuva. Tässä viisi katseluvinkkiä länkkärifaneille.

Saalistajat (The Professionals, 1966)

Richard Brooksin ohjaustyö kertoo seikkailijoista, jotka palkataan pelastamaan texasilaisen miljonäärin vaimo, joka on joutunut meksikolaisen rosvojoukon kidnappaamaksi.

Huuliharppukostaja (Once Upon a Time in the West, 1968)

Sergio Leonen klassinen spagettiwestern on yksi kaikkien aikojen parhaita elokuvia. Mysteerinen kostaja ja lainsuojaton suojelevat leskeksi jäänyttä naista rautatiepohatan konnilta.

Armoton (Unforgiven, 1992)

Clint Eastwoodin ohjaama ja pääosittama lännenelokuva palkittiin neljällä Oscarilla, mukaan lukien parhaan elokuvan palkinnolla. Vanhentunut ja aloilleen asettunut pyssysankari päätyy tarttumaan vielä kerran aseeseen ja lähtemään viimeiselle keikalle.

Django Unchained (2012)

Quentin Tarantinon huippuelokuvassa vapautettu orja Django ja saksalainen palkkionmetsästäjä liittoutuvat ja yrittävät pelastaa Djangon vaimon julmalta plantaasinomistajalta.

Hostiles (2017)

Scott Cooperin karu lännenelokuva kertoo armeijan kapteenista, joka määrätään saattamaan intiaanisotapäällikkö takaisin mailleen.