Uimari Michael Phelpsillä oli sauma Tarzaniksi – ”Hän on puupökkelö”

Nyt tiedetään, että kisan Tarzaniksi voitti Alexander Skarsgård massiivisine vatsalihaksineen, mutta hän ei ollut alunperin ykkösvaihtoehto.

Nyt jo edesmennyt tuottaja Jerry Weintraub halusi uudeksi Tarzaniksi alunperin uimari Michael Phelpsin, jolla on hurjat 18 kultamitalia olympialaisista.

– Hän tulee olemaan kuin Johnny Weissmuller. Kaikki reportterit tulevat sanomaan: ”Weintraub löysi uuden Weissmullerin.” tuottaja sanoi aikanaan Vanity Fairin haastattelussa.

Johnny Weissmuller oli niin ikään uimari, joka esitti Tarzania 1930- ja 1940-luvuilla. Weintraubin suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun hän näki Phelpsin juontamassa Saturday Night Liven jaksoa.

– Eihän tämä ole Tarzan! Tämä ei ole Johnny Weissmuller! Hän on puupökkelö! Miksei kukaan kertonut minulle että hän on puupökkelö? Sulje se (televisio). Hemmetti, sulje se, Weintraub oli pamauttanut.

Tarzanin legenda -elokuva tulee elokuvateattereihin 15. heinäkuuta. Skarsgårdin lisäksi elokuvassa nähdään The Wolf of Wall Streetistä tuttu Margot Robbie.

Lähde: Digital Spy

Aiheeseen liittyvät jutut