Unelmat toteutuivat – Game of Thronesia fanittava näyttelijä pääsi esittämään yhtä sarjan ikonisimmista hahmoista

Englantilainen näyttelijä Robert Aramayo pääsi esittämään Game of Thronesin kuudennella tuotantokaudella nuorta Ned Starkia. Roolin saaminen oli Aramayolle unelmien täyttymys.

Ned Starkia esitti ensimmäisellä tuotantokaudella Sean Bean, mutta hahmolle valittiin uusi esittäjä kuudennen kauden menneisyyteen sijoittuvia kohtauksia varten.

Nuoren Ned Starkin rooliin valittiin tuntematon Aramayo, joka vasta äskettäin valmistui näyttelijäksi arvostetusta Juilliardin taidekoulusta. Aramayo kertoi rakastetun hahmon esittämisestä The Hollywood Reporterille.

– Hänen esittämisessään oli paljon paineita, mutta se myös tuntui lahjalta. Se oli kumpaakin, Aramayo kertoi.

Sopivasti Ned Stark oli Aramayon suosikkihahmo.

– Olen katsonut sarjaa sen alusta asti – 17-vuotiaasta lähtien. Katsoin sitä isäni kanssa. Me olimme heti koukussa. Olen katsonut sitä siitä asti. Ned oli aina lempihahmoni. Olin sekaisin, kun hän lähti pois ohjelmasta. Luulin, että se ei ollut mahdollista. Tunsin oloni surulliseksi, kun Ned lähti ohjelmasta niin nopeasti, Aramayo jatkoi.

Aramyo ei koe-esiintyessään tiennyt, että kyseessä oli Ned Starkin rooli.

– Se oli hyvin epäselvää (mikä hahmo oli kyseessä). Minä tein vain nauhan. Tilaisuus koe-esiintyä tätä ohjelmaa varten oli unelma. Olin innoissani koe-esiintymisestä, ja roolin saaminen oli kuin villeimmistä unelmistani. Sitten sain tietää, että kyseessä oli Ned, joten se oli valtavaa ja mahtavaa, Aramayo totesi.

Aramayo nähtiin Starkina kauden kolmannessa ja viimeisessä jaksossa, jonka jälkeen hän twiittasi Game of Thronesin olleen mahtava kokemus.

Lähteet: Pop Sugar, The Hollywood Reporter

Aiheeseen liittyvät jutut