Uuden Mamma Mia -elokuvan traileri vihjailee päähahmon kuolemasta

Vuoden 2008 elokuvahitti Mamma Mia! saa jatkoa ensi kesänä, mutta onko elokuvassa sittenkään mukana aivan kaikki tutut päähenkilöt?

Vuosikymmen sitten ensi-iltansa sai musikaalielokuva Mamma Mia!, joka räjäytti ruotsalaisen ABBA-yhtyeen musiikin uudempienkin sukupolvien tietoisuuteen. Hittielokuva mukailtiin vuosituhannen vaihteessa aloittaneesta Broadway-musikaalista, joka ihastuttaa edelleenkin ympäri maailmaa ja ensi toukokuusta alkaen myös Suomessa.

Alkuperäisessä elokuvassa ihastuttaneet Meryl Streep (Donna), Pierce Brosnan (Sam), Colin Firth (Harry), Stellan Skarsgård (Bill), Julie Walters (Rosie), Christine Baranski (Tanya) ja Amanda Seyfried (Sophie) palaavat rooleihinsa, mutta myös uusia näyttelijöitä nähdään Mamma Mia! Here We Go Again -jatko-osassa. Juonessa liikutaan sekä nykyajassa että menneisyydessä, ja nuorta Donnaa esittää tämän hetken suosikkinäyttelijä Lily James (CinderellaBaby DriverDownton Abbey).

Pari päivää ennen joulua julkaistu traileri ei noussut otsikoihin varsinaisesti sisällönsä takia, vaan sen takia, mitä siitä puuttuu. Meryl Streepin hahmosta puhutaan menneessä aikamuodossa, mutta vasta ensi kesänä saadaan varmuus uuden elokuvan juonelle. Mamma Mia! Here We Go Again -elokuvan Suomen ensi-ilta on 20. heinäkuuta.