Uudet lapsinäyttelijät valittu kolmanteen Risto Räppääjään

12.4.2011 14:11

Tulevan Risto Räppääjä ja viileä Venla -elokuvan pääosiin, Risto Räppääjän ja Nelli Nuudelipään rooleihin, on valittu Lauri Karo ja Venni Uotila. Kolmanteen lapsirooliin eli Viileäksi Venlaksi valittiin Olivia Ainali. Juha Muje esittää elokuvassa Venlan isän, Uolevi Horsmaniemen roolin. Sivuroolissa nähdään myös muusikko Pedro Hietanen.

Risto Räppääjä ja viileä Venla perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan alkuperäiskäsikirjoitukseen. Elokuvan ohjaa Mari Rantasila kesällä 2011. Elokuvan rooleissa nähdään myös kahdesta ensimmäisestä elokuvasta tutut näyttelijät: Annu Valonen, Ulla Tapaninen ja Martti Suosalo. Elokuvan musiikin säveltää Jussi-voittaja Iiro Rantala. Elokuvan tuottavat Lasse Saarinen ja Rimbo Salomaa.

Mari Rantasilan ensimmäinen pitkän elokuvan ohjaus Risto Räppääjä oli vuoden 2008 katsotuin kotimainen elokuva, joka sai elokuvateattereissa yli 212 000 katsojaa. Risto Räppääjä ja polkupyörävaras sai elokuvateattereissa lähes 330 000 katsojaa ja oli vuoden 2010 toiseksi katsotuin elokuva.

Kuva elokuvasta Risto Räppääjä ja polkupyörävaras.

Lisää luettavaa