Uusi Star Trek -sarja ottaa mallia Game of Thronesista – kukaan ei ole turvassa

Katsojat joutuvat jännittämään hahmojen kohtaloita.

1.7.2017 22:00

Tulevassa Star Trek: Discovery -sarjassa panokset ovat hengenvaarallisia.

Discoveryn vastaavat tuottajat Aaron Harberts ja Gretchen J. Berg kertoivat Entertainment Weeklylle, että sarjan päähahmot eivät tule olemaan turvassa. Kuka tahansa hahmoista saattaa kohdata kuoleman jossain vaiheessa.

Uusi sarja on ottanut mallia etenkin Game of Thronesista, jossa monet merkittävät hahmot ovat kohdanneet karun kohtalon.

Game of Thrones muutti televisiota. He tekivät melkein mahdottomaksi rakastua ihmisiin, koska et tiennyt, että viedäänkö heidät pois sinulta. Sillä ohjelmalla on ollut vaikutusta kaikkiin sen jälkeisiin tv-ohjelmiin, Berg kertoi.

– Kuolemaa ei käsitellä tarpeettomasti sarjassa. Se ei ole shokkiarvon takia. Mutta kun se tapahtuu, me haluamme varmistaa, että ihmiset todella tuntevat sen, Harberts jatkoi.

Aikaisemmissa Star Trek -sarjoissa on toki myös kuollut merkittäviä hahmoja, mutta ne johtuivat yleensä joko näyttelijän lähtemisestä tai sarjan lopun lähestymisestä.

Discovery kuitenkin tähtää olemaan moderni versio ikonisesta scifi-saagasta, vaikka tarkoituksena onkin kunnioittaa alkuperäisen Star Trekin perinteitä.

Star Trek: Discovery alkaa pyörimään syyskuussa Yhdysvalloissa.

Lähde: Entertainment Weekly

Lisää luettavaa