Vahvistettu: The Sandman saa jatkoa

Tätä on odotettu.

3.11.2022 04:01

Monen vaikeuden kautta viimein elokuussa kuvaruutuihin päätynyt The Sandman on piinannut yleisönsä mieltä jo viikkoja. Neil Gaimanin luoman kulttisarjakuvan tv-sarjaversiointi sai kohtalaisen hyvää palautetta, mutta The Sandmanin eteneminen toiselle tuotantokaudelle on ollut iso kysymysmerkki. Jopa Gaiman itse oli epävarma sarjan jatkosta – fantasian tuotantokulut kuitenkin olivat suuret.

Nyt The Sandmanin fanit voivat viimein huokaista helpotuksesta. Unien herran seikkailuja on tilattu lisää. Vahvistus asialle saatiin pian sen jälkeen, kun DC Comicsin Twitter-tilillä vihjattiin The Sandmanin saavan lisää jaksoja. Samalla sosiaalisessa mediassa kiersi huhuja sarjan lopettamispäätöksestä.

Hitaasti mutta varmasti katsojamääriään Netflixillä kasvattaneen The Sandmanin uusien jaksojen voi odottaa tuovan ruutuihin lisää Gaimanin sarjakuvista tuttuja tarinoita. Kakkoskauden käsikirjoitukset ovat tiettävästi jo valmiina.

Jatkon on lupailtu laajentavan sarjassa tähän mennessä nähtyä maailmaa. Tarkoittaako tämä myös esim. näyttelijöiden vaihtoa sarjakuvan muuttuvan visuaalisen tyylin hengessä – se jää nähtäväksi. Aloituskaudella nimihenkilön roolissa nähtiin Tom Sturridge.

 

Lähteet: Deadline, Screenrant, What’s on Netflix

Lisää luettavaa