Vankilaan passitettu perhesarjan tähti palaa rooliinsa

Lori Loughlin takaisin ruutuun.

29.9.2021 10:30

Miehensä Mossimo Giannullin kanssa vankilatuomion saanut näyttelijä Lori Loughlin on palaamassa siviiliin. Loughlin ja Giannulli olivat osallisina suuressa yliopistohuijauksessa, josta myös Täydelliset naiset -tähti Felicity Huffman sai tuomion. He jäivät kiinni maksettuaan satojen tuhansien lahjuksia lastensa opiskelupaikoista.

Skandaalin jälkeen Loughlin ei suinkaan ole vaihtamassa alaa, vaan hän palaa vanhaan työhönsä. Hänelle on lisäksi tarjoutunut mahdollisuus jatkaa tutussa roolissaan. Loughlin nähdään postikortinkauniista ja siveistä tuotannoista tunnetun Hallmark-kanavan Sydämen kutsumus -sarjan spinoffissa ex-pormestari Abigail Stantonina.

Abigailin nimi on säilynyt suositun Sydämen kutsumuksen käänteissä Loughlinin tuomion jälkeen: hahmon nimeä kantava kahvila kuuluu edelleen sarjan pittoreskin vuoristokylän katukuvaan. Sarjan spinoff, Toivon orpokoti, etenee nyt toiselle tuotantokaudelleen ja Loughlinin on ilmoitettu näyttelevän Abigailia sen kaksiosaisessa jouluspesiaalissa. Suomessa molempia sarjoja on esittänyt Yle.

 

Lähteet: THR, CNN

Lisää luettavaa