Vararikossa kituuttava Oscar-palkittu näyttelijälegenda avautuu: haukkuu jopa entistä vastanäyttelijäänsä Bill Murrayta siaksi

Tähti ihmettelee myös missä hänen elämäntyöpalkintonsa luuraa.

Vararikossa oleva näyttelijä Richard Dreyfuss harmittelee, ettei kukaan sanonut että rahaa olisi pistettävä syrjään. Kukaan ei halua enää työskennellä legendan kanssa, koska hänellä on niin vaikea maine. Edes ansioluettelo täynnä elokuvahistorian suuria elokuvia, kuten Tappajahai ja Kolmannen asteen yhteys ei auta. Toki hänellä on paljon pienempiä projekteja, mutta isojen produktioiden ovet eivät enää hänelle aukea.

Vuonna 1978 Oscar-palkinnon parhaasta miespääosasta elokuvasta Rakkaus ei sula sateessa napannut Dreyfuss ihmettelee miksi häntä ei ole vielä palkittu American Film Instituten (AFI) elämäntyöpalkinnolla. ”Minua vaivaa, että American Film Institute on antanut Lifetime Achievement-palkintoja, mutta ei minulle.” Häntä ottaa päähän sekin, että hän voitti Oscarin liian aikaisin ja ikäänkuin saavutti huipun liian nopeasti.

Katkera Dreyfuss haukkuu myös Entäs Bob? -kanssatähtensä Bill Murrayn, jonka kanssa hän ei tullut kuvauksissa toimeen. ”Bill Murray on sika. Mikä minua erityisesti hänessä ärsyttää on se, että hän on hyvä golfari ja minä en, muta myös se, että hän on niin hauska, että vaikka inhoan häntä hän saa minut nauramaan.”

Hän puolustaa huonoa käytöstään jo nuoruudessa alkaneesta itseinhosta, jota hän yritti turruttaa huumeiden käytöllä ja itsemurha-ajatuksilla. ”Minusta tuli kusipää. Käytin huumeita. Join pullollisen konjakkia päivässä. Makasin muiden miesten vaimojen kanssa. Jouduin siihen pisteeseen, että halusin jonkun pysäyttävän maailman jotta pääsisin pois kyydistä.”

 

Lähde: MovieWeb, kuva elokuvasta Entäs Bob?

Aiheeseen liittyvät jutut