Veitset esiin -ohjaaja tekee lisää rikosmysteerejä kutkuttavan näyttelijäjoukon kanssa

Lionsgate

Mukana mm. Russian Doll -sarjan tähti.

Ohjaaja Rian Johnson pysyttelee myös  Veitset esiin -elokuvasarjan (Knives Out) rinnalla mysteerien parissa. Daniel Craigin tähdittämän rikosmysteerikomedian toinen osa on tulossa julki tänä vuonna, ja kolmas osa vuonna 2024. Niiden välillä Johnson tekee tv-sarjan.

Poker Faceksi nimetty tv-sarja on Johnsonin oman luonnehdinnan mukaan hauska mysteerisarja. Kymmenosaisen sarjan jokaisessa jaksossa tutkitaan uutta rikosta.

Veitset esiin -leffan tavoin myös Poker Faceen on kiinnitetty kutkuttavia nimiä. Mukana ovat mm. Joseph Gordon-Levitt (The Walk) ja Natasha Lyonne (Russian Doll). Viimeisimpänä projektiin on vahvistettu kiinnitetyksi Oscar-palkittu Adrien Brody (Pianisti). Heidän roolihahmoistaan ei ole tehty juuri mitään paljastuksia, mutta ainakin Lyonnen hahmon on viitattu toimivan rikosten tutkijana.

Poker Face on Johnsonin ensimmäinen varsinainen iso tv-työ. Hän on ohjannut aiemmin esim. kolme jaksoa suosittua Breaking Bad -sarjaa (tuotantokausilla kolme ja viisi), mutta nyt Johnson vastaa ensimmäistä kertaa myös tv-sarjan käsikirjoituksesta itse.

 

Lähteet: Deadline, Comingsoon.net