Kuvalinkki: Veljekset tekivät Batmanin autosta tieliikennekäyttöön sopivan version – mukana myös muita tuttuja kaaroja

”Meillä on ollut asiakkaita kuten 50 Cent, Flo Rida, Lil Wayne ja John Cena. Lisäksi olemme tehneet töitä Universal Picturesille”, kehaisee Parker Brothers Conceptsin Marc Parker.

Veljekset Marc ja Shanon Parker aloittivat replikoiden tekemisen nelisen vuotta sitten. Tänään heidän kokoelmaansa kuuluvat muiden muassa Batmanin Tumbler uudesta Batman-trilogiasta, Ecto-1 ambulanssi Ghostbustersista ja Optimus Prime ajoneuvomuodossaan Transformersista.

Hollywoodin ikonisimpia pirssejä ajaakseen ei välttämättä tarvitse olla näyttelijä, mutta taskussa on parempi olla muutakin kuin nöyhtää. Jotkut autoista maksavat lähelle miljoona dollaria.

”Meillä ei ollut rahaa maksaa, että muut tekisivät näitä meille ja mitä me halusimme, ei ollut edes olemassa, joten meidän täytyi opetella rakentamaan omat osamme. Joka ikinen osa Tumblerista tehtiin alusta loppuun pajallamme”, Marc taustoitti.

Veljeksistä Shanon vastaa suunnittelusta, olettaen että hänen veljensä osaa valmistaa kaikki hänen piirtämänsä osat.

”Shanon luulee, että jos hän osaa piirtää jonkin asian, minä osaan rakentaa sen. Mutta se ei ole ihan niin yksinkertaista”, Marc selvitti, mutta lisäsi kääntöpuolena: ”Shanon tietää hyvin vähän mekaniikasta, joten hän ei ole niin rajoittunut, kuten monet muut, joilla on insinöörin koulutus – ei ole mitään mikä hillitsisi häntä, kun puhutaan muotoilusta.”

Mahtaisikohan Suomen poliisi antaa sunnuntaiajella tämmöisillä? Kuvia täällä ja täällä.

Kuva: Batman Begins

Lähteet: News.com.au, Instagram

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat