Veteraaninäyttelijä Frank Langella sai potkut kesken Netflix-sarjan kuvausten – Syytetään seksuaalisesta häirinnästä

Sarjaan etsitään nyt uutta näyttelijää.

19.4.2022 11:30

Veteraaninäyttelijä Frank Langella on saanut potkut tekeillä olevasta Netflix-minisarjasta The Fall of the House of Usher.

Langellan, 84, väitetään käyttäytyneen asiattomasti kuvauspaikalla, ja asiasta on käynnistetty tutkinta, kertoo Variety-lehti.

Myös TMZ ja Deadline ovat kertoneet, että Langellaa syytetään seksuaalisesta häirinnästä. Hän oli TMZ:n lähteiden mukaan koskettanut naisnäyttelijän jalkaa ja kysellyt humoristiseen sävyyn, pitikö tämä siitä.

Nyt sarjaan etsitään uutta näyttelijää Langellan tilalle. Hänen piti esittää sarjassa Usher-suvun patriarkkaa Roderick Usheria, joka on yksi sarjan päähenkilöistä.

The Fall of the House of Usher –sarja on moderni näkemys Edgar Allan Poen klassikkonovellista.

Kahdeksanosaisessa minisarjassa näyttelevät myös Mary McDonnell, Carl Lumbly, Mark Hamill ja Carla Gugino.

Sarjan tuotanto oli jo puolessa välissä, ja nyt Langellan kohtaukset kuvataan uudestaan, kun hänen tilalleen on löytynyt uusi näyttelijä.

Langella on tehnyt pitkän uran sekä teatterissa että valkokankaalla ja televisiossa. Hänet tunnetaan muun muassa Draculan roolista vuoden 1979 filmatisoinnissa.

Vuoden 2008 elokuvasta Frost/Nixon Langella sai Oscar-ehdokkuuden. Hänet on nähty myös pääpahiksen roolissa Renny Harlinin elokuvassa Kurkunleikkaajien saari (1995). Viime vuosina hän on näytellyt muun muassa vakoojasarjassa The Americans (kuvassa).

Lisää luettavaa