Video: kuin Kauhea kankkunen, mutta pääosassa ovat demonit ja riivatut vähäpukeiset naiset

5.3.2016 16:16

Pienimuotoisia genreleffoja tehnyt Jordan Galland on käsikirjoittanut ja ohjannut hauskalta vaikuttavan Ava’s Possessions -kauhukomedian.

Ava on kuntoutumassa demonisesta riivauksesta, josta hänellä ei ole minkäänlaista muistikuvaa. Nuori nainen joutuu osallistumaan Anonyymit henkiriivaajat -tukiryhmän kokouksiin. Avan yrittäessä ottaa kontaktia vanhoihin kavereihinsa, saadakseen työpaikkansa takaisin sekä ihmetellessään mistä jättimäinen veritahra asuntoonsa on ilmestynyt, huomaa hän taistelevansa painajaismaisten näkyjen kanssa. Demoni yrittää palata takaisin.

Ava’s Possessions on jo tarjolla USA:n videotoistopalveluissa, joten toivotaan, että tämä todella hauskalta ja veriseltä näyttävä leffa päätyy myös meidän nähtäväksi.

Elokuvassa nähdään Krause, Jemima Kirke (HBOn Girls), Carol Kane (Netflixin The Unbreakable Kimmy Schmidt), Alysia Reiner sekä Deborah Rush (Netflixin Orange is the New Black), Whitney Able (All the Boys Love Mandy Lane), William Sadler (Tales from the Crypt presents Demon Knight), Lou Taylor Pucci (The Evil Dead) ja Dan Fogler (NBCn Hannibal).

Katso traileri alta.

Please enable Javascript to watch this video

avas possessions

Lähde: Bloody Disgusting

(Episodi/NI)

Lisää luettavaa