Video: Näin uusi Fantastic Four -leffa ja sen julkaisematta jäänyt ysäriversio yhdistyvät komeaksi halpis-actioniksi

Marvelin suosituimpiin sankarihahmoihin kuuluva Ihmenelosten ryhmä palaa jälleen pitkän tauon jälkeen parrasvaloihin, kun Josh Tankin ohjaama uusi Fantastic Four saa ensi-iltansa 7. elokuuta.

Ennen tuota tulevaa Fantastic Fouria rakastettu supersankarinelikko on nähty virallisesti valkokankailla vain kahdesti, vuosina 2005 (Fantastic Four) ja 2007 (Fantastic Four: Hopeasurffari), mutta tosiasiassa Ihmenelosia yritettiin tuoda elokuvateattereihin ensimmäisen kerran jo runsaat parikymmentä vuotta sitten.

Halpojen b-leffojen spesialistina tunnettu Roger Corman kun tunnetusti tuotti vuonna 1994 Ihmenelosista oman filmatisointinsa, jota ei kuitenkaan koskaan julkaistu virallisesti.

Nyt Vulture-sivusto on herättänyt tuon Cormanin The Fantastic Fourin jälleen riemastuttavalla tavalla henkiin luomalla remix-videon, jossa yhdistellään kuvapätkiä vuoden 1994 filmistä vuoden 2015 Fantastic Four -trailerin ääniraitaan. Lopputuloksena on komea tribuutti 90-luvun suoraan vhs-julkaisuun päätyneille halpistoimintaleffoille.

Katso remix-video alta. Cormanin julkaisematta jääneestä elokuvasta julkaistaan muuten myös uusi dokumentti Doomed, josta voit lukea lisätietoja täältä.

Lähde: Vulture

(Episodi/JS)

Aiheeseen liittyvät jutut