Vihdoinkin! George R. R. Martin julkaisee uutta Game of Thronesia – kirja ei kuitenkaan ole aivan sitä mitä fanit haluavat

Pitkään ovat fanit saaneet odotella uutta Game of Thronesia. George R. R. Martin on luvannut julkaista uuden osan jossain vaiheessa, mutta kukaan ei tiedä milloin.

Martin julkaisi uusimman GoT-kirjan vuonna 2011. Siitä lähtien fanit ovat vaatineet jatkoa saagalle.

Game of Thrones -tv-sarjakin menee jo kirjojen ohitse, eikä moni ole kovin tyytyväinen tilanteeseen. Amazonilla on kuitenkin apu pahimpaan nälkään.

Book of Swords -niminen yhteistyökirja ilmoitettiin juuri Amazonin sivuilla ilmestyväksi lokakuussa. George R. R. Martin on kirjoittanut kokoelmaan novellin, joka sijoittuu Westerosiin.

Koska The Winds of Winterin julkaisupäivämäärä ei ole vieläkään tiedossa, on tämä novelli luultavasti ainoa GoT-kirja tänä vuonna.

Amazon kirjoittaa kirjasta seuraavaa:

”Nämä viisitoista alkuperäisnovellia juhlivat miekan ja magian kulta-aikaa. Mukana myös George R. R. Martinin uusi tarina, joka sijoittuu Game of Thronesin maailmaan.”

Siinäpä alkupala The Winds of Winterille.

Noin 20 vuotta sitten alkaneen kirjasarjan fanit alkavat varmasti olla jo raivoissaan, sillä he ovat joutuneet odottamaan tarinalle jatkoa pitkään. Tv-sarjan kautta Westerosiin tutustuneet ovat paremmassa asemassa, koska sarjaan ei tule pidempiä taukoja.

Game of Thrones
jatkaa ensi kesänä tv:ssä.

Lähde: CinemaBlend

Aiheeseen liittyvät jutut