Viiden Hollywood-näyttelijän kimppuun hyökättiin – selvisivät hengissä (lista)

5.8.2016 23:35

Hollywood-tähdet näyttelevät usein väkivaltaisia kohtauksia elokuvissaan. Jotkut heistä ovat kokeneet väkivaltaa myös todellisessa elämässä.

1. Sean Bean

sean-bean

Sean Beanilla on tunnetusti huono elinajanodote elokuvissa, mutta oikeassa elämässä hän on selviytynyt vakavasta tilanteesta, sillä kesäkuussa 2011 hänen kimppuunsa hyökättiin. Bean oli baarin edustalla Camdenisssa, Lontoossa, kun ohikulkija tölväisi jotain Beanin silloiselle naisystävälle April Summerssille. Bean haastoi miehen ja mies hyökkäsi näyttelijän kimppuun.

Silminnäkijöiden mukaan tölväisijä löi Beania kasvoihin ja haavoitti käteen rikkinäisellä lasilla. Vammoistaan huolimatta Bean kieltäytyi sairaalaan lähtemisestä. Sen sijaan hän hyväksyi ensiapua baarin henkilökunnalta ja meni sen jälkeen takaisin sisälle ja tilasi lisää juotavaa.

2. Anwan Glover

anwan-glover-the-wire-third-season

The Wire -sarjassa Slim Charlesia näytellyt Anwan Glover sai puukosta Washingtonissa, Yhdysvaltain pääkaupungissa. Hän oli yökerhon toisessa kerroksessa, kun tuntematon mies löi häntä. Kun hän kääntyi ensimmäistä hyökkääjää kohti, toinen hyökkääjä löi häntä takaraivoon ja Glover tipahti lattialle. Sen jälkeen häntä potkittiin useita kertoja, kunnes joku huusi: ”Hänellä on veitsi!”

Glover lähetettiin sairaalaan, jossa häntä hoidettiin ylävartaloon tulleen veitseniskun vuoksi. Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun hän koki väkivaltaa. Hänen veljensä kuoli ammuskelussa vuonna 2007 ja Glover on väittänyt, että häntä ammuttiin 13 kertaa hänen nuoruudessaan.

3. Steve Buscemi

steve-buscemi-fargo

Monista hienoista roolisuorituksista tunnettu Steve Buscemi on niin ikään joutunut hyökkäyksen kohteeksi. Näyttelijä oli vuonna 2001 osallisena baaritappelussa Wilmingtonissa, Yhdysvalloissa. Mukana taistelutouhuissa oli näyttelijä Vince Vaughn ja käsikirjoittaja Scott Rosenberg. Tappelu alkoi, kun kahden paikallisen miehen tyttöystävistä toinen alkoi jutella Vaughnin kanssa.

Vakavassa välikohtauksessa, ennen kuin poliisi ehti paikalle, Buscemia puukotettiin leukaan, kurkkuun, käteen ja silmän yläpuolelle. Näyttelijä kiidätettiin ensiapuun ja hän onneksi selvisi säikähdyksellä. Timothy Fogerty niminen mies pidätettiin ja hän sai syytteen.

4. Jeff Chase

jeff-chase-under-the-dome

Näyttelijä ja stuntmies Jeff Chase oli mukana Dexter-tv-sarjan teossa, kun häntä puukotettiin kuvausten yhteydessä. Hän filmasi kohtausta näyttelijä Jimmy Smitsin kanssa. Smits kuvitteli, että hänellä oli teatteriveitsi kädessään, mutta jostain syystä kyseessä oli oikea veitsi. Chase ei voinut varoittaa oikeasta puukosta, sillä hänellä oli ilmastointiteippiä suunsa peitteenä ja hän oli sidottu tuorekelmuun.

Chase selvisi säikähdyksellä, sillä puukko ei jostain syystä vahingoittanut häntä lainkaan. Hänen sydämensä päällä ollut pieni muovilevy tiettävästi pelasti hänet.

5. Ed Begley Jr.

ed-begley-jr-better-call-saul

Useissa sarjoissa ja elokuvissa esiintynyt Ed Begley Jr. ei ole myöskään säästynyt väkivallalta. Begley Jr. oli vuonna 1972 matkustamassa bussilla Los Angelesissa pelaamaan pokeria kasinolle. Jostain syystä bussi pysähtyi ja kuski ajoi kaikki ulos. Ryhmä teinejä hyökkäsi näyttelijän ja hänen ystävänsä kimppuun. Ystävä onnistui pakenemaan, mutta Begley Jr. sai tuta hakatuksi tulemisen ja puukotuksen.

Ohiajava auto otti näyttelijän kyytiinsä ja vei sairaalaan, jossa huomattiin hänen keuhkonsa lysähtäneen kasaan. Hän onneksi selvisi.

Lähde: Hollywood

Lisää luettavaa