Viime vuoden katsotuimmasta sarjasta tehdään näytelty Netflix-versio – Katso traileri

Eiichiro Odan anime- ja mangasarja One Piece saa näytellyn version.

18.6.2023 13:30

Netflix julkaisi tänä viikonloppuna ensimmäisen trailerin odotetusta One Piece -sarjasta, jonka esituotanto alkoi jo 2017.

Suosittu japanilainen manga- ja animesarja seuraa Olkihattupiraatteja ja heidän kapteeniaan, Monkey D. Luffya. Luffy ja hänen tiiminsä yrittävät löytää legendaarista aarretta, One Piecea, ja seilaavat merillä, kohtaavat jännittäviä seikkailuja ja paljastavat salaisuuksia merirosvomaailman syvyyksistä.

Sarjan luojan Eiichiro Odan alkuperäistä mangaa on myyty yli 500 miljoonaa nidettä, ja edelleen jatkuvaa animea on julkaistu tähän mennessä 1065 jaksoa vuodesta 1999 alkaen. Sarja oli viime vuonna TV Time -sivuston mukaan koko maailman katsotuin tv-sarja.

Netflixin näytellylle versiolle riittää täten referenssiä mistä ammentaa tarinaa, ja paljon potentiaalisia katsojia, mutta myös onnistumispaineita.

Tehtävän ovat ottaneet harteilleen Matt Owens, jonka aiempiin töihin kuuluu Marvelin Agents of S.H.I.E.L.D, sekä Steven Maeda, joka on aeimmin tehnyt The X Files -sarjaa. Mangan luoja Oda on ollut aktiivisesti mukana sarjan tekoprosessissa.

One Piecen ensimmäinen kausi julkaistaan Netflixissä 31. elokuuta. Pääosissa Iñaki Godoy, Mackenyu, Emily Rudd, Jacob Romero Gibson ja Taz Skylar.

Lisää luettavaa