Viime vuoden kauhuhitin tekijöiltä tulossa uusi elokuva – Last of Us -tähti mukana

Kauhuleffa Barbarian oli viime vuoden positiivisia yllätyksiä.

12.5.2023 15:00

Last of Us, Mandalorian ja Game of Thrones -sarjoista tutun Pedro Pascalin uutisoitiin vastikää liittyvän Ridley Scottin uuden Gladiator 2 -elokuvan näyttelijäkatraaseen. Suitsutettu tähti on ottanut vastaan toisenkin roolin, kertoo Deadline. Tällä kertaa hieman eri genrestä.

Pascal tulee esiintymään elokuvassa Weapons. Elokuva on ohjaajakäsikirjoittaja Zach Creggersin ja hänen työryhmänsä seuraava projekti. Ohjaaja tuli viime vuonna tutuksi esikoiselokuvallaan Barbarian, joka nousi lippuluukkutilastojen kärkeen ilmestyessään, tuottaen 45,4 miljoonaa dollaria vain 4,5 miljoonan budjetilla. Kriitikotkin tykkäsivät, leffalla on tällä hetkellä 93% prosentin tulos Rotten Tomatoes -sivustolla.

Barbarian on tarinankerronnassaan kunnianhimoinen kauhuelokuva. Juonitasolla nuori mies ja nainen varaavat toisistaan tietämättä saman Airbnb-talon pahamaineiselta alueelta. Pian vuokratalon kellarista löytyy kammottava salaisuus.

Vaikka Weaponsista ei tiedetä vielä juuri mitään, on sitä kuvailtu Hollywood Reporterin toimesta moniuloitteiseksi kauhuepiikaksi. Samankaltaista meininkiä siis todennäköisesti luvassa kuin Creggersin esikoisessa.

Alla Barbarianin traileri.

Lisää luettavaa