Annabelle, nukeista karmivin? – The Conjuring -kauhuhitin kirottu nukke saa oman elokuvansa

Viime kesänä julkaistu Kirottu – The Conjuring onnistui nostattamaan katsojien ihokarvoja pystyyn jo heti elokuvan avauskohtauksessa nähdyllä pirullisella Annabelle-nukella. Annabelle ei tule jättämään uhrejaan rauhaan jatkossakaan, sillä riivattu nukke saa seuraavaksi oman spin-off-elokuvansa.

Tulevan Annabelle-nimisen leffan pääosissa nähdään Annabelle Wallis (The Tudors -tv-sarja) ja Ward Horton (The Wolf of Wall Street). Elokuvan juonesta tai roolihahmoista ei ole vielä kerrottu tarkempaa tietoa, mutta ei liene vaikea arvata, että Wallis ja Horton joutuvat elokuvassa todennäköisesti vähemmän miellyttäviin tekemisiin demonisen Annabellen kanssa.

Spin-offin ohjaajaksi on kiinnitetty The Conjuringin elokuvaaja John Leonetti, kun taas alkuperäisen leffan ohjannut James Wan lukeutuu elokuvan tuottajiin.

The Conjuring perustui tosielämän paranormaalitutkijoiden Ed ja Lorraine Warrenin kokemuksiin, myös Annabelle-nuken osalta. Tiettävästi Warrenit säilyttävät oikeaa Annabelle-nukkea näytillä yliluonnollisiin ilmiöihin keskittyvässä museossaan Yhdysvaltojen Connecticutissa.

Vielä ei ole kuitenkaan selvää, nähdäänkö The Conjuringissa Ed ja Lorraine Warrenia esittäneitä Patrick Wilsonia ja Vera Farmigaa Annabelle-elokuvassa.

The Conjuringille suunnitellaan parhaillaan myös virallista jatko-osaa, mutta ilmeisesti pienemmällä budjetilla toteutettava Annabelle on kuitenkin tarkoitus julkaista ennen sitä.

Kuva: Annabelle-nukke elokuvassa Kirottu – The Conjuring, (2013)

Lähde: The Wrap

(Episodi/JS)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut