Viisi faktaa, joita et tiennyt Bond-tähti Christopher Waltzista – ”Oli jo luovuttamassa”

Inglourious Basterds.

The Hollywood Reporter keräsi tulevassa Bond-elokuvassa Spectressä esiintyvästä Christopher Waltzista viisi asiaa, joita et ehkä tiennyt näyttelijästä.

1. Syntyi showbisnekseen

Waltz syntyi perheeseen joka työskenteli viihdebisneksessä. Kaksi hänen isovanhemmistaan olivat näyttelijöitä, hänen äitinsä työskenteli pukusuunnittelijana ja hänen isänsä lavastajana.

– Yksi etu ”syntymisestä bisnekseen” on, että sitä ei romantisoi: ”Oi, eikö tämä ole hienoa?” Höpö höpö. Ei, se ei ole, näyttelijä letkautti Cannesissa.

2. Neljän lapsen isä

Näyttelijällä on neljä lasta: kolme tytärtä ja yksi poika. Hänen ensimmäinen avioliittonsa oli psykoterapeutti Jackien kanssa, jonka kanssa hän kasvatti Miriamin, Leonin ja Rachelin. Hän on nyt naimisissa pukusuunnittelija Jidith Holsten kanssa, jonka kanssa hänellä on yhteinen tytär.

3. Puhuu kolmea kieltä

Euroopan lahja Hollywoodille voi kirjoittaa ylös kolme eri kieltä ansioluetteloonsa: englannin, ranskan ja saksan kielen.

– Kasvoin Itävallassa saksaa puhuen ja sitten opettelin englantia ja ranskaa. Kehittelin myös tämän feikin italialaisen aksentin.

4. Oli luopumassa amerikkalaisen elokuvan suhteen

Kunniattomat paskiaiset elokuvan myötä Hollywood-tähdeksi noussut Christopher Waltz yritti pitkään läpimurtoa Hollywoodissa ja lopulta onnistui. Ennen menestystään, hän oli kuitenkin jo luopumassa unelmastaan menestyä Yhdysvalloissa.

– Olin yrittänyt vuosia. Olin jo luovuttamassa. Asuin täällä New Yorkissa, kun olin hyvin nuori. Menin Lee Strasbergin teatteriin toivoen lyöväni läpi. Noh, se osoittautui mahdottomaksi.

Kunniattomat paskiaiset tavallaan toi minut takaisin. Fantastinen asia on, että pääsen nykyään valitsemaan mitä teen.

5. Fanittaa oopperaa

Waltz myönsi rakkautensa oopperaan, laulamiseen ja Stephen Sondheimin musikaaleihin.

– Tämä musiikin alue, josta olen kiinnostunut, ei välttämättä ole se kaikkein suosituin tällä hetkellä, Waltz myönsi.

Kuva: Kunniattomat paskiaiset

Lähde: The Hollywood Reporter

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut