Vikings-tähdet Suomessa: talvista lomailua kollega Jasper Pääkkösen seurassa

Toivottavasti herrat ovat viihtyneet joulukuisessa Suomessa!

16.12.2021 08:00

HBO:n esittämän suosikkisarja Vikingsin kansainvälisiin tähtiin on voinut törmätä viime päivinä Suomen kamaralla. Gustaf Skarsgård ja Travis Fimmel ovat nimittäin vierailleet täällä entisen viikinki-kollegansa Jasper Pääkkösen seurassa.

Pääkkönen ja Skarsgård pulahtivat suomalaisnäyttelijän omistaman Löyly-ravintolan edustalla avantoon Helsingissä. Pääkkösen julkaisemalla videoklipillä Skarsgård myös toteaa joulukuisen merikylvyn tuntuvan muuttuvan vain kylmemmältä, kun vedessä on seisonut hetken paikoillaan. Näet videon swaippaamalla alla olevaa julkaisua.

Skarsgårdin visiitin päätyttyä Pääkkönen löysi samoin tein seuraa Fimmelistä. Kaksikko suuntasi oitis Lappiin Leville, jossa he ovat viettämässä aikaa parhaillaankin. Ohjelmassa on ollut ainakin pilkkimistä, iglussa yöpymistä, nuotion ääressä kokkailua, saunomista sekä moottorikelkka- ja husky-safaria. Eikä pakkasenpuremiltakaan ole vältytty.

Muut Vikings-näyttelijät ovat myös intoutuneet kommentoimaan julkaisuja runsain mitoin:

Katheryn Winnick kutsuu Skarsgårdia lempinimellä ”goose” ja sanoo ikävöivän kumpaistakin.

Alexander Ludwig toteaa capslockin avustuksella olevansa innoissaan julkaistusta materiaalista.

Alex Høgh Andersenin mielestä avantouinti näyttää suorastaan timanttisen upealta.

Peter Franzén ilahduttaa ystäviään sydänsilmäisellä emojilla sekä rivistöllisellä taputtavia käsiä.

Näyttelijöiden talvista Suomen lomailua voi seurata parhaiten Pääkkösen omasta sosiaalisesta mediasta. Ruotsalainen Skarsgård ja australialainen Fimmel eivät ole luoneet omia julkaisuja vierailuistaan, mutta toisaalta he käyttävät tilejään muutenkin verrattain harvakseltaan.

Vikingsin kaikki kuusi tuotantokautta ovat nähtävillä useammassa suoratoistopalvelussa: HBO Maxissa, Netflixissä, Elisa Viihde Viaplayssä sekä C Moressa. Pääkkösen tähdittämä toimintaelokuva Omerta 6/11 puolestaan pyörii parasta aikaa Suomen elokuvateattereissa.

Lisää luettavaa