Voi kurjuus! Iso pettymys Bridgerton-faneille

Toiveet eivät todellakaan nyt täyty.

31.1.2023 16:09

Jo kaksi tuotantokautta katsojia ihastuttanut värikäs periodidraama Bridgerton jatkuu uusin jaksoin Netflixillä todennäköisesti tulevina kuukausina. Sarjan kolmatta tuotantokautta kuvattiin viime vuonna. Faneille on kuitenkin luvassa pettymys, sillä kovasti takaisin toivottu Regé-Jean Page ei vieläkään palaa Hastingsin herttuaksi, läpimurtorooliinsa.

Suosikkihahmon osaa ei virallisesti ole myöskään uudelleenroolitettu toiselle näyttelijälle. Hahmo pysynee siis poissa. Seikkaa tukee tuore tieto siitä, hänen puolisoaan Phoebea näytellyt Daphne Basset on jättänyt Bridgerton-roolinsa. Basset on kertonut, ettei hän ole mukana enää sarjan kolmannella kaudella.

Tuleva kausi rikkoo lisäksi kaavaa, jota sarjan on kuvailtu noudattavan. Bridgertonin tuotantokaudet ovat tähän asti kattaneet aina järjestyksessä yhden Julia Quinnin kirjoittamista romaaneista. Kolmas kausi kuitenkin hyppää Quinnin kirjasarjan kolmososan yli, suoraan teokseen neljä, Romancing Mister Bridgerton. Se keskittyy Quinnin hahmoista Penelopeen (Nicola Coughlan) ja Coliniin (Luke Newton), joiden välit ovat viilenneet.

 

Lähteet: Deadline, Variety, TVLine

Lisää luettavaa