Vuosia sitten päättyneen rikoskomediasarjan hahmo palaa – tutut näyttelijät messissä

Tony Shalhoub on taas Monk.

16.3.2023 11:30

Amerikkalaissarja Monk päättyi kahdeksan menestyksekkään kauden jälkeen vuonna 2009. Kuten tilannekomediasarja Frasierin kohdalla, myös Monkin hahmot painuivat hyvin katsojien mieliin. Pakko-oireista ja erilaisista kammoista kärsinyt mutta nerokas yksityisetsivä Monk ratkoi rikoksen kuin rikoksen, jahka hän vain pääsi rempseän avustajansa tukemana tutustumaan todisteisiin.

Nyt sarjan hahmoja herätellään jälleen henkiin. Kolmasti tv-alan Emmy-palkinnon roolistaan Adrian Monkina voittanut Tony Shalhoub sonnustautuu jälleen etsivän pikkutakkiin, mutta ei kuitenkaan uutta tuotantokautta varten. Peacock-suoratoistopalvelu on tilannut alkuperäisen sarjan hengessä jatkavan elokuvan Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie.

Shalhoubin ohella rooleihinsa palaavat Ted Levine poliisipäällikkö Stottlemeyeriksi, Traylor Howard avustaja Natalieksi ja Jason Gray-Stanford Randall Disheriksi. Leffan, jossa Monk ratkoo hyvin henkilökohtaista tapausta, taustavoimina toimivat Monk-sarjan luoja Andy Breckman sekä tuottajiksi nimetyt David Hoberman ja Randy Zisk.

 

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa