The Walking Dead -tähti avoimena: Poistumiseni sarjasta oli ”täyttä roskaa”

Spoileri, jos et ole katsonut The Walking Dead -sarjaa.

3.10.2017 05:58

Yksi The Walking Dead -sarjan suosituimmista hahmoista oli ehdottomasti Laurie Holdenin esittämä Andrea. Ikävä kyllä hänet kirjoitettiin ulos sarjasta – vastoin sarjakuvien juonta.

Kolmannella kaudella sarjaa veti Glen Mazzara, kunnes Scott Gimple otti ohjat käsiinsä. Gimple muutti Andrean tarinaa niin, että hän sai sentään kunniallisen kuoleman.

Myöskään itse Holden ei ollut tyytyväinen tapahtumiin.

– Minusta kaikki se mitä tapahtui Andrean ja kuvernöörin välillä oli täyttä roskaa, Holden tylytti Walker Stalker Con -tapahtumassa.

– Rakastan sitä, että Scott Gimple antoi minulle pelastavan, upean kuoleman, jotta katsojat ymmärsivät, että hän ei ollut uhri – hänen kuolemansa oli hänen omissa käsissään, Holden jatkoi.

Holden oli kuitenkin pahoillaan siitä, että paljon ”kauniita tarinoita” jäi kertomatta, sillä Andrean olisi pitänyt olla kuvioissa mukana vielä pitkään ja olla se johtaja, jonka Robert Kirkman loi sarjakuviin.

The Walking Dead -sarjan kahdeksas kausi alkaa 22. lokakuuta. Suomessa se nähdään päivää myöhemmin Fox-kanavalla. Alla kuva Laurie Holdenista.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa