Will Smith tuottaa debyyttisarjastaan erilaisen version

Takavuosien komediahitti.

24.8.2020 08:01

1990-luvulla myös Suomessa esitetty Bel Airin prinssi eli The Fresh Prince of Bel-Air toimi näyttelijä Will Smithin ponnahduslautana moneen muuhun tuotantoon. Rennon ja katuviisaan nuorukaisen uusi elämä sukulaistensa ökyasunnossa esitteli Smithin koomikonkykyjä, mutta nyt näyttelijällä on varsin erilainen ajatus sarjan suhteen.

Kaikkiaan kuusi kautta aina vuoteen 1996 asti jatkuneen Bel Airin prinssin on tarkoitus palata ruutuihin uudistettuna. Smith on yhdessä ohjaaja Morgan Cooperin kanssa ryhtynyt tarjoamaan ideaa uudesta Bel Airin prinssistä eri kanaville. Cooper koosti jo viime vuonna trailerin, joka antoi osviittaa siitä, mitä voisi olla tulossa.

Hassunhauskan tilannekomedian sijasta kaksikko suunnittelee ottavansa aiheeseen vakavamman lähestymistavan, mikä on herättänyt mm. Netflixin ja HBO Maxin huomion. Suoratoistoyhtiöt kisaavat muiden kanavien kanssa sarjan oikeuksista. Uuden Bel Airin prinssin ns. showrunnerina toimii Chris Collins (mm. Sons of Anarchy). Smith ei ole tiettävästi palaamassa vanhaan osaansa, vaan hänet on nimetty yhdeksi sarjan tuottajista.

Lähde: THR

Lisää luettavaa